dijous, 17 de juliol del 2014

La 'V' de la Diada anirà fins a les places de Cerdà i de Pius XII

EL PROCÉS SOBIRANISTA

La 'V' de la Diada anirà fins a les places de Cerdà i de Pius XII

La 'V' de l'11-S anirà de Glòries a plaça Cerdà i al Princesa Sofía

 La manifestació de la Diada estarà precedida de les concentracions davant els 947 ajuntaments

La manifestació de l'Onze de Setembre estarà precedida per concentracions davant els 947 ajuntaments catalans amb el lema 'Ara és l'hora'

  • Vídeo de la campanya 'Ara és l'hora' de l'ANC i Òmnium per a la Diada.
  • Acte de presentació de la campanya 'Ara és l'hora', aquest dijous.
    Acte de presentació de la campanya 'Ara és l'hora', aquest dijous.
EL PERIODICO
XABIER BARRENA / Barcelona
Dijous, 17 de juliol del 2014 - 19.06 h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural presenten aquest dijous la seva ja tradicional mobilització per a la Diada. En aquesta ocasió es tractarà d'una concentració a Barcelona en forma de 'V', de 'votar' i de 'victòria'. L'organització ha explicat que els braços d'aquesta 'V' s'allargaran per la Gran Via fins a la plaça d'Ildefons Cerdà (6,4 quilòmetres) i, per l'avinguda Diagonal, fins a la de Pius XII (5,8 quilòmetres). L'acte tindrà lloc, és clar, a les 17.14 hores. I abans, al matí, es faran concentracions davant els 947 ajuntaments catalans amb el lema 'Ara és l'hora'.
L'organització demana als que vulguin participar-hi que s'inscriguin (www.araeslhora.cat) i escullin un dels trams on es dividirà el doble traçat. Es demanarà, també, que per dibuixar una 'senyera', disposada longitudinalment, amb els assistents, que 5 de cada 9 assistents vagin de groc i els 4 de 9 restants, de vermell.
El missatge de la Via Catalana 2014, com s'ha batejat el conjunt d'actes, és l'exigència de poder votar. És a dir, poder fer la consulta. Cosa que hauria de facilitar el suport d'aquelles forces que defensen el 9-N, però no la independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada