dimecres, 4 de febrer del 2015

Molts granets de sorra

Molts granets de sorra

Projecte en EnglishCatalàCastellano

Descripció del projecte

Molts granets de sorra mostra exemples de persones que han contribuït a un projecte molt gran amb aportacions individuals de tota mena, i que formen part íntegra de la solució. Milions de catalans han participat de moltes maneres en la seva lluita col·lectiva per la independència d’Espanya.
Cada esdeveniment s'ha caracteritzat per la no violència, l’alegria, la pluralitat, i l’èmfasi en la democràcia. Actualment, Catalunya va de camí cap a la independència, malgrat la resistència permanent de l'Estat, i pot ser un exemple arreu sobre com tornar a dibuixar les fronteres polítiques de manera pacífica i democràticament.
Les estratègies que han dissenyat els catalans són innovadores i excepcionals, i podrien utilitzar-se per inspirar altres moviments pacífics que busquen el canvi. La insistència de Catalunya en la no violència i la seva creativitat s'haurien de compartir arreu del món.

El llibre Molts granets de sorra mostrarà les accions que han dut a terme els catalans per convèncer els seus propis líders polítics, i per fer entendre la gent arreu del món les seves demandes. Des de mosaics d'espelmes a manifestacions multidinàries, motorades i eleccions informals, els catalans han creat un catàleg de tècniques cridaneres i mobilitzadores que han tingut molt d'èxit a la hora de fer arribar el seu missatge a un públic ampli i guanyar-se el suport dels líders polítics del país.
Aquest llibre mostrarà fotografies d'aquests esdeveniments a més a més d'informació pràctica sobre com es van organitzar per intentar inspirar i ajudar la gent arreu del món a fer canvis positius en les seves pròpies comunitats, sempre de manera pacífica i democràtica.
Molts granets de sorra remarcarà la feina de fotògrafs prominents, professionals, com ara Lluís Brunet i Jordi Borràs, així com també fotografies de tota la comunitat (detalls a baix).

Per a què són els diners?

Els diners recaptats amb aquesta campanya de Verkami es faran servir per pagar el disseny, les fotografies, la maquetació, edició, correcció, traduccions, impressions inicials, distribució i promoció del llibre.
El llibre mesurarà 21,6cm x 21,6cm, i tindrà un disseny professional, a tot color i en format rústic i amb tapes dures.

Sobre les recompenses

Agraïrem les aportacions de tots els mecenes (qui ho vulgui) a la nostra web. No podríem crear aquest llibre sense el vostre suport—o com a mínim no seria tan divertit sense vosaltres. Un llibre viu gràcies als seus lectors, i esperem que compartiu aquest llibre amb tohom.

El llibre estarà disponible en dos formats per satisfer diferents pressupostos. Hi haurà una versió bàsica rústica, i una versió prèmium amb tapes dures que és perfecta per regalar. Gràcies per recolzar aquest projecte.
Per últim, agraïm molt el vostre suport econòmic, tot i que el més important és que compartiu aquest projecte amb els amics, que compreu exemplars del llibre pels familiars i coneguts llunyans pertal d’explicar a la gent que hi ha moltes maneres pacífiques de canviar el món.

Calendari

La idea és publicar el llibre al març, perquè estigui a punt per Sant Jordi.

Participa amb les teves fotos

Vull incloure fotos de tota mena d'esdeveniments que s'hagin dut a terme per guanyar la independència, i per tant necessito el teu ajut. Si vols col·laborar amb el llibre amb una fotografia (o anècdota) teva, si us plau, omple aquest formulari. Si escollim una foto teva pel llibre, ens posarem en contacte amb tu per obtenir-ne el permís i per pagar-te la contribució.

Si us plau, comparteix aquest projecte amb els amics

Sí que podem canviar el món de manera pacífica i democràtica. Ajuda'ns a donar veus per Facebook, Twitter, o el que sigui, o (gasp!) fins i tot per correu. Gràcies.

Qui sóc jo?

Em dic Liz Castro, i sóc una escriptora de llibres d'informàtica. Sóc originàriament d'Estats Units però he passat una bona part dels últims 25 anys a Catalunya. He editat diversos llibres en anglès sobre Catalunya, com ara What's up with Catalonia? que em vau ajudar a finançar aquí a Verkami fa un parell d'anys i que va tenir molt d'éxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada