dimarts, 3 de febrer del 2015

Marhuenda: «Si intervens Catalunya, la prima de risc es dispara»

Marhuenda: «Si intervens Catalunya, la prima de risc es dispara»

Avisa que és "de sentit comú" que "Catalunya arrossega la resta de l'economia nacional"

| ND 03/02/2015 a les 10:55h

L'anunci del Govern d'obrir una cinquantena d'ambaixades arreu del món si Catalunya esdevé un Estat independent ha tornat a enervar l'opinió publicada madrilenya. Després d'uns dies amb d'altres preocupacions, l'obertura de les delegacions a Roma i Viena ha tornat a encendre els ànims de tertulians i analistes. "El que passa aquí, no passa enlloc. Als EUA no pots fer aquestes pallassades, no pots organitzar el carregar-te els EUA. Aquí sí que pots fer aquest tipus de coses!", s'ha exclamat el director de La Razón, Francisco Marhuenda, a la tertúlia de la Cadena COPE.

"Són un malbaratament", s'exclamava el tertulià Fernando Jáuregui. "No han aconseguit ni un reconeixement internacional, ni un gest de comprensió", ha ressaltat. "I s'estan gastant diners a mans plenes per tot això!", s'ha exclamat.

De cop, Marhuenda ha volgut posar una mica de calma al debat. Tot i que amb un argument ben particular: "No és fàcil. Intervenir una comunitat autònoma per un tema així [les delegacions a l'exterior], doncs tampoc no pots... Perquè ells saben una cosa que és de sentit comú, que Catalunya arrossega la resta de l'economia nacional. Si intervens una comunitat autònoma, et trobaràs que la prima de risc es dispara. Només falta això."

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada