dimecres, 11 de febrer del 2015

'Gutziak', la història sobre el final d'ETA mai explicada, busca finançament


PROJECTE DE MICROMECENATGE

'Gutziak', la història sobre el final d'ETA mai explicada, busca finançament

El periodista Borja Ventura llança una campanya de 'crowdfunding' per poder fer realitat el seu llibre sobre el final de la banda terrorista

L'autor del llibre, Borja Ventura, explica els motius del seu projecte.
EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimecres, 11 de febrer del 2015 - 20.14 h
Portada de 'Guztiak' per Jorge Chamorro.
El final de la banda terrorista ETA ha deixat moltes històries per explicar. Almenys, així ho creu el periodista Borja Ventura, autor del llibre 'Guztiak', en castellà 'Todos', en el qual es poden trobar les històries mai explicades sobre el final del grup terrorista, així com els testimonis de personatges polítics com Eduardo Madina.
No obstant, Ventura no ha pogut comptar amb el suport dels mitjans de comunicació clàssics per explicar les seves històries, així que ha buscat una via alternativa: el micromecenatge. El periodista busca el finançament suficient per fer realitat 'Guztiak' i, amb ell, publicar totes aquelles històries, confessions i converses que mai abans han vist la llum.
La manera d'ajudar el periodista Borja Ventura és mitjançant el portal 'libros.com', especialista en campanyes de 'crowdfounding' per a la publicació de llibres. Hi ha diferents graus de col·laboració, des de 18 euros amb la recompensa d'una versió de 'Guztiak' en paper o 6 euros per a la versió digital, fins a 120 euros a canvi de 10 exemplars en paper i 'ebook' i el nom a les pàgines de cortesia del llibre.
Nous mètodes per aconseguir finançament i explicar velles històries que permeten entendre el present. El final de la banda terrorista ETA ha marcat un abans i un després en la situació d'Espanya i totes les seves històries mereixen ser explicades, i publicades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada