dimarts, 3 de febrer del 2015

Guardiola-Rummenigge: Joc de trons a Munic



Desavinences al Bayern

Guardiola-Rummenigge: Joc de trons a Munic

 

El futur del català estaria en dubte pel seu desig d'obtenir més poder contra els desitjos de la plana major del club bavarès

Robert Wulff
2015.02.02 | 11:02 H.
Pep Guardiola, que després del desastre a Wolfsburg es retrobarà demà amb el públic de l'Allianz Arena en el partit que enfrontarà el Bayern amb el Schalke, travessa els seus moments més complicats al club bavarès, fins al punt de dubtar respecte al seu futur més enllà del 30 de juny.
Tot i que l'entrenador català té una temporada més de contracte, les últimes declaracions creuades entre ell i el president Karl-Heinz Rummenigge han sembrat el dubte, ja que mentre Pep va semblar parlar en passat en una trobada amb una associació d'aficionats, el dirigent va variar el seu discurs habitual per afirmar que "no hi ha pressa" a la renovació.
A la rebotiga de totes aquestes paraules il·lumina el desencontre entre el tècnic i la dirigencia del club, reticent als desitjos del tècnic de tenir més poder en la parcel·la esportiva de l'entitat. L'entrenador, que ja va rebre amb disgust els dubtes que li van expressar pel fitxatge de Xabi Alonso a principis de temporada, no controla ni els fitxatges per al planter ni, tampoc, els plans d'entrenament del segon equip o juvenil i fa mesos que espera una resposta a la seva demanda de treballar més en contacte amb ells.
La renovació de Pierre-Emile Højbjerg fins a 2018, immediatament després de concretar la seva cessió al Augsburg, la van decidir els dirigents sense preguntar el seu parer a l'entrenador català, que tampoc va ser consultat en el fitxatge del jove Joshua Kimmich, per qui el Bayern pagarà 7 milions d'euros l'Stuttgart.
Guardiola, que ja va tenir un enfrontament amb el metge en la seva primera temporada que ha provocat que la seva relació sigui pràcticament inexistent a partir de les lesions de Thiago Alcántara, considera que la cultura interna del Bayern xoca amb la seva forma de treballar i que si un any i mig llarg després de la seva arribada no ha pogut imposar els seus criteris no ho aconseguirà en el futur. Siguin quins siguin els resultats.
Així, en els últims mesos s'ha passat de parlar de la renovació de Pep més enllà de juny de 2016 a dubtar de la seva permanència a partir de juliol de 2015. Tot això en plena lluita pel poder al Bayern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada