dilluns, 12 de gener del 2015

L'espanyolisme s'irrita per la presència de Mas a París


12/01/2015
Manifestació

L'espanyolisme s'irrita per la presència de Mas a París

Artur Mas i Xavier Trias
Artur Mas i Xavier Trias a la manifestació de Paris

Usuaris de les xarxes socials acusen el president de la Generalitat de "malgastar els diners públics" i d'altres critiquen que la seva assistència "fa vergonya aliena"

Nerea Rodríguez
El Singular
L’espanyolisme s’ha irritat per la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, a la manifestació d’ahir a París en defensa de la llibertat i contra l’integrisme. Mas ha rebut nombroses crítiques a través de les xarxes socials per la seva assistència a la concentració.

Alguns usuaris l’acusaven de “malgastar els diners públics”; un altre es queixava, en aquesta mateixa línia, que “no hi ha diners però Artur Mas va a París a parlar del seu poble reprimit per falta de llibertat”; altres es queixaven que “això d'Artur Mas a la manifestació de París com si fos líder mundial però en una capçalera diferent a la de líders reals fa vergonya aliena”.

També d’altres criticaven que el problema dels nacionalistes és que es creuen que són el que no són. L'astut Artur Mas s'ha començat a adonar avui a París”.

Aquestes són algunes de les crítiques que han fet els usuaris de les xarxes socials a Mas:




View image on Twitter
Artur Mas ha ido a París a contarle a TV3 que Cataluña está oprimida.

Layetano @layetano10
Primeros frutos de la embajada catalana en París: a Artur Mas no le han cobrado el café de después de comer y le han regalado un mechero.

TrendingTopic @TTrendingTopicc
@layetano10: Primeros frutos de la embajada catalana en París: a Artur Mas no le han cobrado el café de después de comer


Carlos Perez - Gomez @carlipg
Lo de Artur Mas en la manifestación de París como si fuera líder mundial pero en cabecera distinta a la de líderes reales da vergüenza ajena

View image on Twitter
Raúl Cuadrado
Raúl Cuadrado @RaulCuadradoM
Artur Mas en París con sus repugnantes paralelismos.

Damian Vidarte @Dvidavaz
No hay dinero pero Artur Mas va a Paris hablar de su pueblo reprimido po falta de libertad

Robert Perez @RobertPerezMald
El problema de los nacionalistas es que se creen que son lo que no son. El astuto Artur Mas se ha empezado a dar cuenta hoy en París.

Juanmi Vega @Juanmivegar
Qué pinta Artur Mas manifestándose en París?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada