dimecres, 7 de gener del 2015

La veritable història de l'enfrontament entre Messi i Luis Enrique

AQUETS TAMBÈ HO TRENCARAN TOT...!!!
Relacions trencades

La veritable història de l'enfrontament entre Messi i Luis Enrique

No parlen. Luis Enrique i Leo Messi estan enfrontats. Fa temps que la manca de 'feeling' entre tots dos és total

Messi i Luis Enrique no parlen des de fa setmanes
Messi i Luis Enrique no parlen des de fa setmanes Valentí Enrich
Javier Miguel
2015.01.07 | 00:00 H.
SPORT 
Les relacions entre Luis Enrique i Leo Messi estan trencades. No parlen. I no és fruit d'un mal moment, d'un mal dia. La història ve de lluny, molt lluny. De fet es remunta a la primera roda de premsa del tècnic asturià. Aquell dia, Luis Enrique afirma amb rotunditat que "jo sóc el líder de l'equip". Una frase que deixa atònits no només l'estrella argentina sinó a bona part de la plantilla barcelonista. Queden sorpresos que el nou, el flamant entrenador no tingués unes paraules per a aquells jugadors que havien convertit el Barcelona al millor equip de la història. Això sí, Messi va preferir callar. Va optar per esperar com evolucionava la història en les següents setmanes. De la mateixa opinió van ser altres membres de la plantilla barcelonista.
Però no van passar molts més dies perquè Leo Messi veiés per on anaven a anar els tirs. El davanter argentí, que ja havia vist com dos dels seus grans amics de la plantilla Cesc i Pinto s'anaven del club, es va assabentar que Luis Enrique havia demanat a la directiva que apartés a Pepe Costa de qualsevol relació amb el primer equip. Costa és amic íntim de Messi i l'argentí es va quedar bocabadat quan es va assabentar d'aquesta possible marxa. Hi va haver uns dies d'incertesa en què es va estudiar de fer amb Pepe Costa. Bartomeu va quedar sorprès del malestar que va causar a la plantilla l'acomiadament de Txema Corbella i per això va frenar la marxa de Pepe Costa per alleugeriment de Lionel.
El següent enfrontament entre Leo Messi i Luis Enrique es va produir després del partit entre el Barcelona i el Celta al Camp Nou que va acabar en la primera derrota a la Lliga de l'equip al seu estadi. Després de la derrota es va produir el primer enfrontament entre tots dos al vestidor. El crac argentí li va recriminar al tècnic que no s'alineés els jugadors idonis perquè l'equip oferís el millor joc possible. Messi entenia que no havia pogut oferir la seva millor versió per no tenir companys que facilitessin el seu joc. Llegeixo creia que Luis Enrique havia d'haver apostat per jugadors que possibilitessin l'estil de joc habitual del Barcelona.
A partir d'aquest moment les relacions entre Messi i Luis Enrique poden considerar enquistades. Des d'aquest dia tècnic i estrella es van deixar de parlar. Dues personalitats amb caràcter fort que van xocar i ningú en aquest moment va saber reconduir la situació.
No era la primera vegada que Messi tenia un enfrontament amb un entrenador. Amb Guardiola havia tingut els seus més i els seus menys en diverses ocasions al llarg dels quatre anys però en aquestes ocasions Leo sempre havia rebut els consells de Seirul·lo o del malaguanyat Tito que permetien reconduir la situació. Ara és impossible perquè l'opinió de Messi sobre Unzué, Joaquín Valdés o Robert Moreno és molt dolenta i els ignora.
De mal en pitjor
Si des d'aquest fatídic dia del partit contra el Celta no parlen, els esdeveniments es van precipitar en els darrers dies. Especialment dur va ser la sessió preparatòria de divendres, dia 2 de gener. En un entrenament obert per a familiars i amics dels jugadors, Luis Enrique i Leo Messi es van insultar davant de tots, amb frases altisonants i ofensives i amenaces.
Hores després, de nou entrenador i jugador es van enfrontar cara a cara. Va ser al vestidor d'Anoeta, al final de la derrota de l'equip davant la Reial Societat. Messi va mostrar la seva disconformitat amb la suplència i que hagués de sortir en el descans per intentar solucionar la papereta i evitar una derrota que anava a deixar molt tocat l'equip.
La guinda a aquestes últimes hores es va produir en l'entrenament de portes obertes de dilluns. A dos quarts d'onze i veient que no anava a l'entrenament Luis Enrique li va demanar a Pepe Costa que li truqués per telèfon. Quan aquest li va dir que no contestava va manar que cridessin a Antonella però aquesta tampoc responia a les trucades.
En aquell moment Luis Enrique es va plantejar expedientar al jugador per un acte greu d'indisciplina, malgrat que el club ho desmenteix. Estava disposat a una sanció exemplar i van ser els capitans de l'equip que van convèncer perquè fes marxa enrere i ho deixés tot a costa de la reunió d'aquest matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada