dijous, 8 de gener del 2015

Joan Carretero exposa avui el seu full de ruta al Born CC

Joan Carretero exposa avui el seu full de ruta al Born CC

El líder de Reagrupament ofereix una conferència al Born CC

| ND 08/01/2015 a les 11:42h

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, exposa aquest dijous el seu full de ruta en un acte públic per "superar el bloqueig del procés" que tindrà lloc al Born Centre Cultural a les vuit del vespre.

El president de la formació independentista, ara associada a CDC, proposarà la creació "d'un grup d’experts" de 15 persones a tot estirar integrat per sociòlegs, politòlegs, matemàtics/estadístics, juristes, economistes, empresaris, historiadors i comptant també amb la presència de tres o quatre experts internacionals. Aquest comitè en un màxim de tres mesos, hauria de dissenyar "l’instrument polític" de les properes eleccions i el "full de ruta exacte i precís dels mesos posteriors".

"Tots els partits polítics haurien d’acceptar el paper mediador d’aquest grup d’experts i acceptar-ne el veredicte", ha escrit Carretero en un article on esbossa la seva proposta que explicarà "públicament" aviat. Segons Carretero, “aquesta proposta ens permetria avançar cap a les eleccions al Parlament sense tantes pors ni tantes prevencions partidistes, encara que entremig hi hagi eleccions municipals o d’altre caire que, inexorablement, enfrontaran aquests partits”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada