El coronavirus no ha d'impedir organitzar una manifestació massiva el proper 11 de Setembre, segons el president a l'exili, Carles Puigdemont, que en una entrevista al Versió Rac1 ha apuntat que la propera Diada caldrà tenir en compte una convocatòria en què es respecti la distància social i les mesures que es desprenguin del confinament.
"La coreografia d'una manifestació massiva que respecti el confinament pot donar la volta al món", ha apuntat Puigdemont a més recordar que les manifestacions de l'11 de Setembre s'han caracteritzat precisament per les coreografies que s'hi han arribat a organitzar. "Estaria dins de la lògica de les manifestacions de cada any", ha reblat.
En aquest sentit, ha apuntat que a Israel es va permetre amb èxit una manifestació contra el govern en què es van respectar les distàncies de seguretat.
Puigdemont ha apuntat que la resposta del govern espanyol a la pandèmia del coronavirus no ha deixat una bona imatge a la premsa internacional. "Els fets demostren que Espanya no està en una bona posició. No és bo per ningú", ha advertit.
El polític gironí ha subratllat que la crisi del coronavirus ha obligat a entrar de cop en un món de tecnologies que ja funcionaven fa 20 anys.
En temps d’incerteses, treballem per oferir-te respostes. ElNacional.cat és un diari que no té preu perquè volem compartir amb tothom el nostre projecte: explicar què passa a Catalunya des del punt de vista dels catalans, amb un periodisme valent, directe i compromès. Ara, però, en aquest moment delicat, la teva ajuda és més necessària que mai per a fer-ho. Pel preu d’un cafè a la setmana, pots sumar-t’hi tu també i contribuir a tirar endavant la nostra missió informativa, ja que el nostre projecte també és teu. 

Comparteix el que t’importa
Subscriu-te a ElNacional.cat