dissabte, 2 de juliol del 2016

'Parlem' tindrà una plataforma de televisió pròpia


Comunicació

'Parlem' tindrà una plataforma de televisió pròpia

La companya anuncia un seguit de novetats emmarcades en el procés d'esdevenir l'Operadora de Telefonia de Catalunya.



La companyia de telefonia Parlem, nascuda a finals de l'any 2014, segueix amb el procés de consolidació de l'empresa i anuncia un seguit de novetats emmarcades en el procés d'esdevenir l'Operadora de Telefonia de Catalunya. A partir de dilluns 27 de juny, Parlem oferirà als seus clients tots aquells serveis que la converteixen en una operadora integral oferint paquets de solucions mòbils (veu i dades), solucions de fixe, accés d'internet amb banda ampla i diferents paquets de continguts televisius, tots ells dins d'una nova plataforma de televisió pròpia. 
Ara fa uns mesos Parlem anunciava un procés de pivotació en la seva estratègia inicial. Poc després del seu llançament, moment en què l'empresa tan sols disposava de solucions mòbils, va modificar la seva estratègia inicial, frenant la inversió en màrqueting i per tant l'adquisició de clients i potenciant la inversió en solucions tecnològiques que haurien de permetre-li esdevenir una operadora global o "4 Play". Això va implicar rebaixar substancialment la seva inversió en comunicació i màrqueting per rellançar-se aquest juny del 2016. 

A l'oferta de mòbil actual, Parlem suma des d'aquest juny la connexió mòbil a xarxes 4G i tarifes il·limitades; en l'accés a internet a casa suma la cobertura de fibra de 230.000 llars gràcies a un acord comercial amb el seu soci estratègic MasMóvil. Per altra banda suma a aquestes ofertes un ampli catàleg de continguts que inclou sèries, pel·lícules, canals premium i canals generalistes internacionals.

Més enllà d'aquestes novetats, destaca l'acord estratègic amb MasMóvil (accionista de Parlem des de la seva fundació) companyia que recentment ha adquirit el 100% d'accions del grup Pepephone així com el 100% de Yoigo, esdevenint la quarta operadora de l'Estat Espanyol. Aquest acord, en paraules de Josep Maria Echarri, vicepresident de MasMóvil i accionista de Parlem a través de la companyia catalana Inverready "Consistirà en la inversió de 62 milions d'euros els 3 anys vinents per ampliar la cobertura de fibra a milers de llars de localitats catalanes que actualment no disposen d'aquest servei". "És important destacar que Parlem participarà en la decisió sobre quins seran els pobles i ciutats més necessitades d'aquest servei a les quals avui no hi arriben les tres operadores que controlen el mercat català".

La proposta de producte de la companyia destaca per la seva modularitat: és possible amb Parlem contractar només ADSL o FIBRA sense necessitat de contractar cap línia de telèfon fix, com també ho és contractar línies de mòbils a part o en un paquet convergent. El mateix passa amb els continguts, que poden ser contractats de forma independent. Aquesta proposta de valor és inexistent avui en el mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada