divendres, 1 de juliol del 2016

Guardiola viurà en una de les zones amb més tirotejos de la Gran Bretanya

SEGONS 'THE SUN'

Guardiola viurà en una de les zones amb més tirotejos de la Gran Bretanya

El tècnic renuncia a les mansions del Triangle d'Or de Cheshire i opta per una zona cèntrica on fa un any van assassinar un mafiós

Guardiola viurà en una de les zones amb més tirotejos de la Gran Bretanya
KAI PFAFFENBACH

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Divendres, 1 de juliol del 2016 - 19:53 CEST
No se sap si Pep Guardiola l'ha encertat a l'escollir el Manchester City com a destí futbolístic, però en el que pot haver patinat és en l'elecció de la zona on viure. Segons publica el diari 'The Sun', el tècnic català ha optat per un dels punts més calents pel que fa a la tinença d'armes de tota la Gran Bretanya.
El sensacionalista rotatiu anglès explica que Guardiola ha rebutjat l'opció d'instal·lar-se en una de les luxoses mansions de l'anomenat Triangle d'Or de Cheshire, als afores de Manchester. Es donava per fet que l'entrenador triaria la mateixa zona on viuen, entre altres, Wayne Rooney, Alex Ferguson, Louis van Gaal, David Silva, Juan Mata, Joe Hart, Antonio Valencia i David de Gea.

BARRI PERILLÓS I DEL UNITED

No obstant, el tècnic i la seva dona haurien optat per viure al centre, a Salford, dins de l'anomenat Gran Manchester, que no sonaria malament si no fos pels antecedents que ressalta el diari. L'any passat, sense anar més lluny, hi va haver una sèrie de tirotejos a la zona, i en un d'ells (el 26 de juliol del 2015) va ser assassinat el famós mafiós Paul Massey, conegut com el Mr Big de Salford i perseguit per la policia durant anys.
Per si això no fos prou, 'The Sun' també assenyala que la nova llar dels Guardiola es troba tècnicament en una zona habitada majoritàriament per aficionats de l'equip rival, el Manchester United, així que els seus suposats veïns estarien més disposats a donar sal a José Mourinho i Zlatan Ibrahimovic.
Aquest és l'edifici on, segons 'The Sun', viuran Pep Guardiola i la seva família durant la seva etapa a Manchester.

I aquest és l'interior d'una dels apartaments del luxós edifici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada