divendres, 6 de maig del 2016

Guardiola carrega contra l'equip mèdic del Bayern

Guardiola carrega contra l'equip mèdic del Bayern

El tècnic va comparar la velocitat de recuperació dels jugadors de l'Atlètic, posant com a exemple Godín, amb els seus, segons explica 'Bild'

Guardiola carrega contra l'equip mèdic del Bayern
KAI PFAFFENBACH
EL PERIODICO
EFE / BERLÍN
Divendres, 6 de maig del 2016 - 12:44 CEST
Després del partit de tornada en semifinals contra l'Atlètic de Madrid que va suposar per al Bayern Munic l'adéu a la Lliga de Campions, l'entrenador del club bavarès, Pep Guardiola, va carregar durament al vestidor contra l'equip mèdic, segons afirma el diari "Bild". "Godín es va recuperar de seguida a l'Atlètic. ¿Per què no ho aconseguiu vosaltres? ¿Per què amb els nostres lesionats sempre costa tant?", va criticar Guardiola a l'al·ludir al jugador uruguaià de l'Atlètic, que va ser baixa en el partit d'anada per una lesió muscular, però que a Munic va encapçalar la defensa del club espanyol.
L'assessor personal de Guardiola, Manel Estiarte, no va fer més que encendre els ànims amb un "merda", afegeix el diari. Les acusacions van fer "pujar per les parets" un dels fisioterapeutes, molt respectat pels jugadors i el club."Això no ho pots dir, això no ho pots dir. Tenies tots els jugadors a la teva disposició. Tots, excepte Robben i Badstuber", va increpar el fisioterapeuta a Guardiola i Estiarte. Alguns dels presents parlen d'una forta i breu discussió en què la intervenció de Franck Ribéry va evitar mals majors, afirma el rotatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada