diumenge, 6 de març del 2016

El successor de Puigdemont defensa la Fundació Princesa de Girona

D'ON L'HAN TRET AQUEST PERSONATGE...???

El successor de Puigdemont defensa la Fundació Princesa de Girona

El ple va aprovar una moció que exigeix trencar-hi els vincles

L'alcalde de Girona, Albert Ballesta
L'alcalde de Girona, Albert Ballesta   |   ACN
El successor de Carles Puigdemont al capdavant de l'Ajuntament de Girona, Albert Ballesta, no vol "renunciar a les coses positives" que aporta la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) a la ciutat, malgrat que el consistori hagi aprovat una moció que exigeix no treballar-hi més conjuntament si no canvia el nom.
En una entrevista amb Europa Press, Ballesta recorda la FPdGi és una institució privada, motiu pel qual pot escollir el nom que més li convingui, però reconeix que la moció preveu aquest canvi i que és un tema que s'ha de solucionar. Argumenta que estan "pendents" de reunir-se amb els responsables de la fundació així com amb els grups que han aprovat la moció (ERC-MES i la CUP van votar a favor, mentre que CiU es va abstenir) per intentar arribar a una solució òptima.

"Hi ha coses que està fent la fundació que repercuteixen molt positivament en els ciutadans de Girona. Com a alcalde, com a ajuntament, hem de renunciar a això? Jo no hi vull renunciar", assevera. Entre els àmbits beneficiosos per a la ciutat, destaca que hi ha el de la inserció laboral de joves, un "problema important". Així mateix, també creu que "seria absurd" renunciar a tot el que ofereix la fundació i s'ha mostrat convençut de poder buscar un encaix a les posicions tant del consistori com de la institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada