diumenge, 8 de juny del 2014

Pep Guardiola serà el padrí dels ‘Catalans Want To Vote’ a Berlín

07/06/2014
Consulta

Pep Guardiola serà el padrí dels ‘Catalans Want To Vote’ a Berlín

L’extècnic blaugrana llegirà un manifest en alemany acompanyant l’actuació castellera dels Xiquets de Granollers

Mar Sabé
El singular Digital
L’extècnic blaugrana i actual entrenador del Bayern de Munich, Josep Guardiola, s’ha sumat a la iniciativa d’Òmnium Cultural i demà serà el padrí de ‘Catalans Want To Vote’ a Berlín. Guardiola llegirà un manifest en alemany a les 12h a l’Alexanderplatz acompanyant la colla castellera dels Xics de Granollers.

D’aquesta manera, l’extècnic blaugrana s’uneix al músic Jordi Savall, l'historiador Paul Preston, el dramaturg Helder Costa, i els actors Sergi López i Joan Mompart que llegiran el manifest a París, Londres, Lisboa, Brussel·les i Ginebra, respectivament i en la llengua pròpia de cada país.

Totes aquestes ciutats, juntament amb Roma, Mont-real, Santiago de Xile i Pamplona, 45 ciutats catalanes i Algemesí, al País Valencià, acolliran demà al migdia una gran festa castellera. A les 12 en punt del migdia, simultàniament, alçaran torres humanes, amb el punt de coordinació davant la Sagrada Família de Barcelona.

Amb el lema ‘Catalans Want To Vote’ (Els catalans volen votar), aquesta iniciativa promoguda per Òmnium i amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres, les Comunitats Catalanes a l’Exterior i l’ANC, té la voluntat, un cop més, d’internacionalitzar el procés sobiranista català i fer créixer els suports cap a la consulta sobiranista del 9N.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada