dimecres, 18 de juny del 2014

Després de 'Súmate', arriba 'Sí, amb nosaltres'

18/06/2014
Dret a decidir

Després de 'Súmate', arriba 'Sí, amb nosaltres'

'Sí, amb nosaltres'
'Sí, amb nosaltres'

La nova plataforma està constituïda per integrants de la comunitat catalana originaris de diverses parts del món que volen participar activament en la "construcció d’una Catalunya nova"

Nerea Rodríguez
El Singular Digital
Després de la plataforma independentista castellanoparlant ‘Súmate’, ara arriba ‘Sí, amb nosaltres’. Una associació molt semblant a la liderada per Eduardo Reyes però que en aquest cas estarà constituïda per integrants de la comunitat catalana originaris de diverses parts del món que volen participar activament en la “construcció d’una Catalunya nova”.

D’aquesta manera, ‘Sí, amb nosaltres’, que es presentarà en breu, defensa fermament el dret a decidir i el procés d’autodeterminació que viu Catalunya. La plataforma ciutadana pretén “oferir un espai de convivència, informació i resposta, abordant, d'una manera clara, transparent i el més proactivament possible, el debat sobre el futur de Catalunya”, segons expliquen en la seva pàgina web.

Per aquest motiu, entenen que “com a ciutadans/as d'aquest país també hem de formar part d'aquest històric procés polític, econòmic i social, doncs ens afecta hàgim nascut aquí o no. Creiem que és important estar els més informats i compromesos davant un fet sense precedents que marcarà la resta de les nostres vides i la de les nostres famílies que també formen part d'aquest país”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada