dissabte, 18 de novembre del 2017

Deneguen a Jordi Sànchez el trasllat a una presó catalana

Procés català


Deneguen a Jordi Sànchez el trasllat a una presó catalana

L'òrgan competent justifica que estar empresonat a Madrid "facilita" la pràctica de les diligències de l'Audiència Nacional

| 17/11/2017 a les 18:30h
Jordi Sànchez sortint de l'Audiència Nacional espanyola. | ACN
Jordi Sànchez continuarà a Soto del Real. La defensa del president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) havia demanat a Institucions Penitenciàries el trasllat a una presó catalana. La Secretaria General, però, ha desestimat aquesta petició i no permetrà que el número dos de la llista de Carles Puigdemont a les eleccions del 21-D canviï de presó i passi a Quatre Camins.

Segons ha informat el Ministeri de l'Interior, Sànchez argumentava arrelament familiar, proximitat de la defensa i disposició necessària a totes les crides judicials. Institucions Penitenciàries, però, ha afirmat que el fet que estigui en una presó de Madrid "facilita" la pràctica de les diligències del jutjat que porta el cas, el número 3 de l'Audiència Nacional.



A més, l'òrgan competent afirma que les al·legacions de Sànchez "no desvirtuen" la resolució per "no conculcar" el dret a les seves comunicacions ni el dret a la defensa. Ara, el líder sobiranista pot presentar un recurs d'alçada davant d'Interior en el termini d'un mes des de la notificació.
(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada