dimecres, 8 de novembre del 2017

DE L'EPÍLEG D'UN PROCÉS AL PRÒLEG DE LA REPÚBLICA CATALANA. - (3)

Articles del Víctor
DE L'EPÍLEG D'UN PROCÉS AL PRÒLEG DE LA REPÚBLICA CATALANA. - (3)
Quan una Neo-Dictadura es vesteix de Democràcia...!!! (1)
El pròleg de la República Catalana.
No cal que repetim molt allò de què: “...se li veu la poteta al llop, que ocorre al conte de la Caputxeta Vermella”, ja que aquí i ara , i no és un conte, sinó que és una realitat i és una dita de la bona: I si no ja n'heu estat contemporanis del munt de fets que fa dies que s'esdevenen al nostre país (De l'anada a Brussel-les, del President Puigdemont i una part del Govern; l'empresonament dels Jordis - i ja fa 20 dies -; de l'empresonament dels de més de mig Govern -legitim- de la Generalitat de Catalunya i etcètera.), i que els “panxacontents” de les europees s'ho miren de reüll, com fan en la majoria dels afers que no els hi toquen les butxaques. Amb l'excusa de què és un afer intern de l'Estat Espanyol, se'n renten les mans, fins que la merda els hi toca a la cartera o els hi fa tremolar el poder. Un exprimer ministre francès, de nom Manel Valls, socialista i trepa , com la majoria de dretes, - i per més INRI, descendent de catalans exiliats - que va tenir els “ Nassos” de dir :- se m'escapat, hom volia dir una altra cosa-, “ Que pels fets de l'1-O, ...no hi va haver-hi morts...”, - només hagués faltat-, i és té de ser molt hipòcrita i etc. Però la seva germana, més normal que ell, li va posar els punts sobre les is. I a més encara volia venir, a donar-nos lliçons, hi ha adroctinar-nos de centralista i de jacobí, que d'això deu-ho saber-ne molt.
Però tornen a la realitat de l'aplicaciò de l'article 155, de la Constitucion Española, un article germà -o inspirat- en l'article 37 (actual) de la Constitució de la República Federal Alemanya, i aquest semblant a l'article 48 de Constitució de la República de Weimar, -l'article que li va servir a l'Adolf Hitler (1933) per implementar i canviar totes les Lleis nazis que li van semblar i més-, i ha partir d'aquí l'eternitat, i ja sabem com vas anar aquesta eternitat. Parlem ara una mica del sistema Judicial Espanyol que s'està aplicant a partir d'aquests tipus d'articles que serveixen metafòricament per : “ Un fregado y un barrido”, i en aquell règim tan democràtic, com el Nazi, els Jutges i tota la patuleia de la Justícia de l'estat també eren una corretja de transmissió del poder imperant,i uns fidels servidors “comme il faut”.
No m'enbolico més i anem a l'exemple d'aquest tipus de Justícia. Que ja s'aplicava,-encara més ferotge - per les dictadures imperants, i que en faig un extracte d'una sèrie de relats que vaig publicar anteriorment i que diuen així:
Sophie Scholl, era una jove activista de 22 anys, i que malgrat la seva edat, fou la creadora i dirigent del moviment de Resistència contra el nazisme, anomenat La Rosa Blanca - uns dels pocs grups alemanys que va denunciar les polítiques del genocidi nazi-,i que juntament amb el seu germà Hans Scholl, el seu professor de filosofia, i una sèrie d'amics i companys del moviment, foren denunciats per un bidell de la Universitat, addicte al nazisme, la Gestapo sense cap mirament els detingué,i amb un judici, més que sumaríssim van ser condemnats a mort, en pocs dies foren assassinats a la guillotina per la Gestapo, només per anar - i pensar- contra el Règim Nazi, quan les seves armes que tenien, foren llençar cinc o sis tongades d'octavetes explicatives i reivindicatives, pels carrers i la universitat de Munic, i tot això per defensar la democràcia i les llibertats,-La sort va ser que algunes d'aquestes octavetes foren recollides i s'internacionalitzaren, i més endavant els avions de la RAF, les van llençar- quan ells ja eren morts- per tota Alemanya “-.Una cosa que a Catalunya ja sabem de què va, és un exemple però ja veieu que es pot fer contra les idees.
D'aquest fet se n'han fet pel-licules i molts llibres, com el “Das kurze leben der Sophie Scholl” (La curta vida de Sophie Scholl), escrit pel periodista Hermann Vinke, un llibre i que actualment es fa estudiar en moltes escoles,en la classe de llengua alemanya”. No deixeu mai que aquí, passi una cosa així.Així i Tot , Visca la República Catalana,encara que sia el pròleg.
Continuarà...
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com
....................
NOTA:
Feia molt temps que no penjava els meus articles als meus  BLOCS, - aproximadament uns nou mesos- , això que cada setmana n'escric uns quants per altres llocs, A partir d'ara els aniré posant, espero que en gaudiu encara que alguns ja siguin mirades i opinions retrospectives. Progressivament hi posarem fotografies.
Mercès per la paciència.
07.11.17
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada