dimecres, 18 de març del 2015

Guardiola ja és a Barcelona

Va estar a Madrid veient l'Atlètic

Guardiola ja és a Barcelona

Guardiola, entrenador del Bayern Munic, estarà aquesta tarda al Camp Nou presenciant el Barça-Manchester City

Guardiola, a l'arribar a l'aeroport del Prat
Guardiola, a l'arribar a l'aeroport del Prat_JORDI_ALBA
sport.es
2015.03.18 | 15:58 H.
Pep Guardiola ja és a Barcelona. L'actual entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, s'ha desplaçat fins a la Ciutat Comtal per presenciar el partit que disputaran i l Barcelona i el Manchester City al Camp Nou corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Pep Guardiola ja va estar dimarts a Madrid persenciando tambè en directe la trobada que dsiputaron l'Atlètic de Madrid i el Bayer Leverkusen, encara que si en aquesta ocasió ho va presenciar des de la llotja presidencial, aquesta nit ho farà des del seu seient a la grada del Camp Nou . L'exjugador i exentrenador del Barcelona ha declinat la invitació del Barcelona d'estar a la llotja presidencial, tal com ha confirmat aquest matí li mateix president del Barça, Josep Maria Bartomeu.
Pep Guardiola ha arribat aquest matí a Barcelona, ​​acompanyat del seu amic Manel Estiarte, on ha estat rebut a l'aeroport per un amic.
Recordem que Josep Maria Bartomeu ha dit aquest matí que trobava normal que Pep Guardiola hagués optat per seure a la seva localitat a la tribuna del Camp Nou, amb els seus familiars, en lloc de fer-ho a la llotja presidencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada