Plats catalans
RECEPTA | Un plat de Ponent, cargols a la llauna
El NacionalFoto: Mónica Pérez | Vídeo: Mónica Pérez
Barcelona. Divendres, 26 de juny de 2020
1 minut
El nostre xef, l'Òscar Manresa, de la Casa Leopoldo, ens explica avui com fer uns cargols a la llauna. És
molt important purgar els cargols si els agafem del camp. Com ho fem?
Fàcil, els passem per aigua bullent i ja els tindrem a punt per fer a la
llauna.
Els cargols són una especialitat culinària catalana. És un plat ben senzill que consisteix a coure els cargols a la brasa o al forn amb una llauna. És tradicional acompanyar-ho amb allioli o una picada d'all i julivert. Aquest plat és típic de les terres de ponent.
Els cargols són una especialitat culinària catalana. És un plat ben senzill que consisteix a coure els cargols a la brasa o al forn amb una llauna. És tradicional acompanyar-ho amb allioli o una picada d'all i julivert. Aquest plat és típic de les terres de ponent.
Ingredients per als cargols a la llauna:
- 400 g de cargols bover
- 100 g sal
- 80 g julivert
- 2 grans d'all
PLATS CATALANS
RECEPTA | Trinxat de la Cerdanya amb 4 ingredients
Plats catalans
RECEPTA | La tradició a taula: canelons de rostit
Plats catalans
RECEPTA | Fem un mar i muntanya: pollastre amb escamarlans
Plats catalans
RECEPTA | Una sofisticada patata d'Olot
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada