Plats catalans
RECEPTA | La tradició a taula: canelons de rostit
El NacionalBarcelona. Diumenge, 21 de juny de 2020
1 minut
No podia faltar en aquesta secció de Plats Catalans d'El Nacional que el nostre xef, Òscar Manresa, de la Casa Leopoldo, ens cuinés els canelons de rostit. Elaborar-lo
no és senzill, però en aquest vídeo l'Òscar ens ensenya una tècnica per
fer més fàcil aquesta recepta tan popular de la cuina catalana. No t'ho
pots perdre!
Ingredients per als canelons de rostit:
- 4 contracuixes de pollastre
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 cabeça d'all
- 2 cebes mitjanes
- 100 ml vi ranci
Beixamel:
- 700 ml llet
- 300 ml nata
- 50 g farina
- 50 g mantega
Plats catalans
RECEPTA | Fem un mar i muntanya: pollastre amb escamarlans
Plats catalans
RECEPTA | Una sofisticada patata d'Olot
Plats catalans
RECEPTA | Com fer mandonguilles amb sèpia (i amb cava)
Plats catalans
RECEPTA | Els millors canelons de lluç i espinacs del món
Plats catalans
RECEPTA | Sardines en escabetx, tot un clàssic
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada