PLATS CATALANS
RECEPTA | Trinxat de la Cerdanya amb 4 ingredients
El NacionalFoto: Mónica Pérez | Vídeo: Mónica Pérez
Barcelona. Dilluns, 22 de juny de 2020
1 minut
El nostre xef, Òscar Manresa, de la Casa Leopoldo,
ens porta un plat típic de la Cerdanya i l'Alt Urgell que normalment es
prepara a l'hivern, però com que li agrada tant, no s'ha pogut estar de
fer-lo ara: el trinxat de la Cerdanya. Per elaborar-lo
necessites molt pocs ingredients: una col d'hivern (ara no n'hi ha, o
sigui que qualsevol col val per fer aquesta recepta), patates, cansalada
viada i all. Ah! I no pot faltar un bon rajolí d'oli d'oliva.
Ingredients per fer el trinxat de la Cerdanya:
- 1 col d'hivern
- 4 patates
- 4 talls de cansalada viada
- 1 gra d'all
Plats catalans
RECEPTA | La tradició a taula: canelons de rostit
Plats catalans
RECEPTA | Fem un mar i muntanya: pollastre amb escamarlans
Plats catalans
RECEPTA | Una sofisticada patata d'Olot
Plats catalans
RECEPTA | Com fer el clàssic fricandó de Casa Leopoldo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada