PLATS CATALANS
RECEPTA | Calamarsets farcits de botifarra negra, 100% mar i muntanya
El NacionalFoto: Roberto Lázaro
Barcelona. Diumenge, 14 de juny de 2020
1 minut
El conegut xef de Casa Leopoldo, Òscar Manresa, ens mostra el procés d'elaboració dels calamarsets farcits de botifarra negra.
La gent està més acostumada a farcir els calamars amb les potes mateixes del calamar, però avui ho farem amb botifarra negra 100% catalana i ceba confitada. Ho deixarem confitar tot amb l'oli a poc a poc, que faci xup-xup. I tot seguit farem una salsa amb brou de peix que serà impossible no sucar-hi pa! Aquest plat català, amb aquesta combinació de mar i muntanya tan típica de la nostra terra, deixarà tothom amb bon gust.
La gent està més acostumada a farcir els calamars amb les potes mateixes del calamar, però avui ho farem amb botifarra negra 100% catalana i ceba confitada. Ho deixarem confitar tot amb l'oli a poc a poc, que faci xup-xup. I tot seguit farem una salsa amb brou de peix que serà impossible no sucar-hi pa! Aquest plat català, amb aquesta combinació de mar i muntanya tan típica de la nostra terra, deixarà tothom amb bon gust.
Ingredients per als calamarsets farcits de botifarra negra (4 persones):
- 4 calamarsets
- 100 g de botifarra negra
- Oli
- Un got de fumet de peix
- 100 g de rovellons
Plats catalans
RECEPTA | Capipota homenatge a Pepe Carvalho
Plats catalans
RECEPTA | Peix a taula: lluç amb salsa verda i cloïsses
Plats Catalans
RECEPTA | Espatlla de cabrit, una delícia per al paladar
Plats Catalans
RECEPTA | Una refrescant amanida de llenties per a l'estiu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada