divendres, 8 d’abril del 2016

Podemos deixa de banda el referèndum a Catalunya

TOT ERA COMÈDIA...!!!

Podemos deixa de banda el referèndum a Catalunya

La formació de Pablo Iglesias es presenta a la reunió amb PSOE i C's amb un document de 20 punts que no inclou propostes per al conflicte territorial




Ni rastre del referèndum a la reunió 'a tres' entre PSOE, Ciudadanos i Podemos. Pablo Iglesias ha presentat a la trobada un document de 20 punts de caire econòmic, social i polític que no inclou cap proposta per a Catalunya i la seva qüestió territorial. 
El document que ha presentat avui està format per dos blocs: per un costat, aquell que inclou mesures econòmiques i socials, que és el punt amb el que tenen més problemes per coincidir amb Ciudadanos; i per l'altre, mesures polítiques, posant molt èmfasi en la regeneració democràtica, aspecte amb el que podrien coincidir amb més facilitat amb el partit d'Albert Rivera; però han deixat de banda el referèndum.

La formació de Pablo Iglesias segueix apostant perquè els seus socis catalans, En Comú Podem, desbloquegin aquest conflicte buscant propostes de consens amb el PSC. Durant la reunió, han insistit a convèncer el PSOE d'explorar la via d'un govern espanyol a la valenciana, i a treballar per a la regeneració democràtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada