dissabte, 30 de desembre del 2017

Volen teixir a Caldes de Montbui la bufanda groga més llarga en suport als presos polítics

Volen teixir a Caldes de Montbui la bufanda groga més llarga en suport als presos polítics

El CDR de la vila termal demana col·laboració aportant llana o ajudant a teixir

| 30/12/2017 a les 17:38h

Mostra la imatge al Twitter
📢📢📢 Aquest hivern teixirem la bufanda groga més llarga de per exigir la llibertat de les persones preses per les seves idees polítiques! ✊

El Comitè de Defensa de la República de Caldes de Montbui vol teixir una gran bufanda groga com a forma per exigir la llibertat dels presos polítics. La plataforma vol que sigui la més gran que s'ha fet a Catalunya, per la qual cosa demanen col·laboració aportant llana o ajudant a teixir.

Un dels membres del CDR calderí ha explicat a NacióDigital que, des de fa uns mesos, un grup d'avis s'apleguen cada setmana per exigir la llibertat del vicepresident Oriol Junqueras, del conseller Joaquim Forn, de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i de la resta de presos polítics: "Fa uns dies van proposar al CDR començar a teixir bufandes de color groc i vàrem pensar que se'n podria fer una de gegant", han recordat.





De moment no es posen data per tenir acabada la bufanda. Demanen a tot aquell que vulgui col·laborar que ho faci portant cabdells de llana groga a la caixa que han deixat al bar de Les Cases dels Mestres del municipi o ajudant-los a teixir-la en les trobades que fan cada dimecres a la Plaça Catalunya de la vila termal.



(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te subscriptor per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada