dijous, 16 de juny del 2016

empresa Amazon instal·la un centre logístic de 42.000 metres quadrats al Tarragonès

empresa

Amazon instal·la un centre logístic de 42.000 metres quadrats al Tarragonès

En una primera etapa oferirà 100 llocs de treball i, quan estigui plenament operatiu, es preveuen 400 vacants més

Nintendo obre a Tarragona un centre logístic de 13.000 metres quadrats

| 16/06/2016 a les 14:26h

El sector logístic està apostant fortament pel Camp de Tarragona. Després que Nintendo anunciés aquesta setmana l’obertura d’un nou centre a Vila-rodona (l'Alt Camp), ara és Amazon qui comptarà amb un centre logístic de 42.253 metres quadrats a Constantí (el Tarragonès), segons informa avui el diari Expansión. Es preveu que aquest estiu comenci l’activitat en les instal·lacions, que disposen de 38 molls de càrrega i dues naus.

De fet és Kuehne+Nagel(K+N), l’operador suec que treballa de forma exclusiva pel gegant de comerç electrònic, qui s’instal·larà a la ciutat tarragonina, i crearà, en una primera etapa, 100 llocs de treball. Quan estigui plenament operatiu, es preveu que ofereixi feina a 400 persones. A aquestes xifres, segons explica el mitjà, s’hi hauran d’afegir els reforços que s’hauran de fer en algunes temporades, com és el cas de Nadal.

Amazon ja va anunciar fa uns mesos que comprarà un solar de 150.000 metres quadrats a prop de l’aeroport d’El Prat, a Barcelona. L’empresa de comerç electrònic pagarà un total de 30 milions d’euros a la Generalitat per aquest terreny, i es preveu que pugui crear uns 2.000 llocs de feina, segons el govern, tot i que Amazon no ha confirmat les dades. 



Mostra la imatge al Twitter
Amazon contará con otro gran centro logístico en España http://buff.ly/1YsY2a0  por @artur_zanon @marisaangles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada