divendres, 15 de maig del 2015

Carta de comiat de Carme Forcadell als socis de l'ANC

Divendres  15.05.2015  13:00

Carta de comiat de Carme Forcadell als socis de l'ANC

L'ha enviada avui, el dia abans que el nou secretariat elegeixi el seu substitut

VilawebCarme Forcadell deixarà de ser presidenta de l'ANC demà. El nou secretariat escollirà el seu substitut en una reunió a Cardona. Forcadell va ser escollida ara fa tres anys i ha estat renovada dues vegades més. Avui ha enviat una carta de comiat als socis de l'entitat per agrair-los el suport i les experiències viscudes durant aquest temps.
 Podeu llegir-la a continuació:

«Ha arribat l'hora del canvi al capdavant de l'Assemblea Nacional Catalana. Estic segura que els companys i companyes que agafen el relleu continuaran treballant amb la mateixa empenta i fermesa que hem treballat els que pleguem i tindrem tants o més èxits que els que hem tingut fins ara. Perquè la força de l'ANC sou vosaltres, i vosaltres no heu fallat ni fallareu mai. Com sempre dic, vosaltres heu fet possible allò que era impossible i ho continuareu fent.

Me'n vaig contenta per l'extraordinària feina feta i em sento il·lusionada amb el futur. Us agraeixo els tres anys que hem viscut plegats, han estat els tres anys més apassionants de la meva vida. Gràcies a vosaltres he tingut l'oportunitat i el privilegi de viure des de primera línia els fets que han canviat el futur de Catalunya. Junts hem canviat la història i el destí del nostre país, i res ni ningú no ens aturarà si guanyem les eleccions del 27 de setembre.

Moltíssimes gràcies per tot el que m'heu donat i per tot el que he après, gràcies per la vostra feina, l'esforç i el temps que heu dedicat a l'Assemblea i al País. Podrem dir que gràcies a la nostra força de voluntat la història ha canviat i el nostre país ha millorat. Aquest és l'únic objectiu que ens ha de moure: construir una república justa, lliure i solidària, que sigui la república de tots i per a tots, vinguin d'on vinguin, parlin com parlin i se sentin com se sentin.

Us animo a continuar treballant com sempre heu fet: amb coratge, valentia i dignitat pels nostres somnis, pels somnis de tantes generacions que ben aviat seran la nostra realitat. Ens queda el tram final, cal que continuem convencent a tothom amb un somriure. Continuem explicant els beneficis de la independència, destinem totes les nostres energies a construir el nou país i no perdem ni un segon contestant provocacions. Sé que ho fareu, que ho farem.

No és un comiat, perquè des d'on sigui, com sigui i amb qui sigui, continuarem treballant fins que Catalunya sigui un estat lliure i sobirà.

Una abraçada ben forta

Carme Forcadell

Presidenta en funcions de l'Assemblea Nacional Catalana»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada