dimecres, 14 de febrer del 2018

A CORRE-CUITA. (5)- Se'ns pixen a sobre i diuen que plou.

Articles del Víctor




13.02.18
A CORRE-CUITA. (5)
Se'ns pixen a sobre i diuen que plou.
Ens tenen agafats pels “voravius”, i encara ens barallem, ens , destruint a tort hi ha dret i encara ens pensem que estem en un país normal- i no ho hem estat mai-, i actualment, cada dia que passa,-semblant al títol, ens foten la cartera i l'ànima i encara ens discutim qui manarà en aquest lloc, quan estigui arrasat i erm. Ens pensarem tots plegats que això d'anar Cap a la independència, era com jugar al Monopoly sense tenir ni un duro.
Ara, després d'anys de mirar-nos el mèlic, o pitjor mirar qui la té més llarga, resulta que “alguns” es pensaven que serien els primers i ara estant darrere l'enreixat, i volen tallar el bacallà.
A hores d'ara, (el 13.02.18) més de cent dies després de veure el percal,- suposo-, i per no caçar-los mig Govern de la Generalitat de Catalunya va agafar el camí de l'exili,- norma clàssica, sisplauperforça de molts Presidents de la Generalitat-.Primer, encara no entenc, perquè no va marxar tot el Govern en pes; i Segon, perquè els que eren a la capital belga, retornaren cap a Catalunya, i automàticament els engarjolaren, i ara ho hauran de pintar tot de groguet, i portar llaços grocs anys i anys, i reivindicar-ho dia SÍ i dia també, per alliberar-los. No ens hem adonat compte que han desplegat molts més efectius, que en la lluita contra ETA, que va durar- desgraciadament- més de 30 anys amb uns 800 morts, i no els va fer l'efecte del Procés català. Els polítics de torn s'han passat hores i hores somiant en Tecnicolor, com sí anar “Cap a la independència”, fos senzill, encara que siguem els més putejats de tots,(Port, Aeroport, Corredor del mediterrani, Autopistes, Infraestructures) i etc.I molts botiflers en contra, i per una vegada trèiem-nos el lliri de la ma, i mirem quin gabinet tenim clavat a l'esquena. Ho tenim molt fotut. Tornarem a corre-cuita.
Víctor Lluelles i Cardona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada